21/6/16

Comença el Musik n Viu amb una nova proposta de prevenció

         Compartir: Compartir Compartir Compartir Compartir Compartir Compartir

La 12a edició del Musik N Viu portarà gairebé una vintena de grups repartits en 4 nits d’estils diferents i una tarda infantil-familiar.

El festival, és organitzat per 6 entitats granollerines (Jovent Ignorat, Diables de Granollers, Xics de Granollers, ASGRAM, Colònies Fàtima, Esplai Guai! de Palou, i Esplai d’Assís) i el Servei de Joventut i tindrà lloc els dies 11, 18 i 25 de juny, i 1 i 2 de juliol. També es comptarà amb la quarta edició del Musik N Viu Kids i la tercera de l’Off, que reuneix grups musicals de la comarca.

Les nits del 25 de juny, 1 i 2 de juliol vindrà de la mà deXics, Jovent Ignorat i Diables. Cada una de les nits amb el seu estil particular oferiran ritmes diferents.

El dia 25 de juny s’estrenen l’entitat de Xics de Granollers aportant grups com l’Orquestra Di-versiones, Pastorets Rock, Miquel Del Toig, Les Txuripatxangues de Dj Vinil i el guanyador del concurs [És] Música Magret de Paco. En el cas del dia 25 de juny els concerts al Parc Firal s’obriran a les 21 h amb Magret de Paco.

Mentre Jovent Ignorat seguirà els seus ritmes de rock català amb Els Catarres com a cap de cartell seguit de grup Doctor Prats, la Banda Biruji i el grul local Catfolkin, i per ultims però no menys important, el  2 de juliol serà el torn de tancar el festival l’entitat de Diables de Granollers que seguiran fidels a la seva nit de reggae aportant aquest punt diferenciat i d’estil tant definit amb grups com Solo Banton+ YT+Irie Souljah & Blackstarlines Band i  Alex Bass & The Same Song Band, Marley & Wailers Tribute i Romesco Selectors.

Durant les tres nits en el Parc Firal, com a novetats d’aquest any hi haurà amb la campanya de “Salut i Festa” (part 1// part 2), un dispositiu de promoció de la salut coordinat per les entitats organitzadores (Jovent Ignorat, Diables de Granollers, Xics de Granollers, Blancs i Blaus) i l’Ajuntament de Granollers (Servei de Joventut, Cultura i Salut Pública). Aquest dispositiu oferirà:

– Un servei d’informació sobre consum responsable a través del projecte SOM.nit (http://www.somnit.org).

– Disposareu d’informació en mà amb  indicacions bàsiques i amb l’objectiu de prevenir riscos en relació a la seguretat a la festa i el consum d’alcohol o altres substàncies.

– Dins de les consumicions a preus populars, hi haurà còctels “Msk N Viu”, combinats sense alcohol per gaudir de la festa sense entrebancs!

Per més informació podeu consultar la web, www.musiknviu.cat, o seguir al facebook/musiknviu o al twitter @musiknviu.

Utilitza l'enllaç curt per les xarxes socials: