14/6/07

Es realitza la primera jornada de treball "Construïm el Pla Municipal sobre drogues" a la Biblioteca Roca Umbert

         Compartir: Compartir Compartir Compartir Compartir Compartir Compartir

El passat 13 de juny va realitzar-se la jornada de treball “Construïm el Pla Municipal sobre drogues de Granollers” a la Biblioteca Roca Umbert.

La iniciativa, organitzada pel Servei de Salut Pública i Consum de l’Ajuntament de Granollers, aplegà a 80 persones que representaven diferents àmbits.

Durant la jornada de treball es van tractar diferents temes d’acord amb el programa establert (clica aquí per veure el programa). 

Després de la inauguració oficial, on l’Alcalde i la Regidora de Salut Pública explicaren l’enfoc i justificació política de la creació d’un Pla Municipal sobre Drogues, es dugué a terme una presentació tècnica d’aquest.

Posterioment, en Jaume Funes impartí una conferència d’una hora de durada aproximadament en la que aportà diferents i interessant reflexions entorn el fenomen de les drogues i el seu conum.

Després de la pausa-café els assistents es dividiren en grups de treball per discutir i analitzar diferents propostes i temes per a la intervenció [1) creació d’un Observatori Municipal de Consum; 2) Detecció i intervenció amb joves consumidors, o propers al consum: 3) Participació i responsabilitat en l’oci dels joves].

Per a descarregar-te el document de conlusions de la Jornada de treball clica aquí.
Llegeix l’article complert que va publicar la revista comarcal Línia Vallés clicant aquí.

Tags de l'article:

Etiquetes: , ,
Utilitza l'enllaç curt per les xarxes socials: