25/11/10

Granollers commemora el 25 de novembre

         Compartir: Compartir Compartir Compartir Compartir Compartir Compartir

En aquest aununci de Brandy veiem una bona manera per veure com es tractava el tema del gènere fa anys.

Font: Ajuntament de Granollers
Accedeix a la notícia original clicant aquí.

Cada any Granollers se suma als actes de commemoració del Dia Internacional contra la Violència vers les Dones. En aquesta ocasió l’objectiu de la campanya és fer visible la violència que pateixen les dones arreu del món.

 “Violada, mutilada, assassinada, assatjada, lapidada, explotada, maltractada … FINS QUAN!” Aquest és l’eslògan que l’Ajuntament de Granollers proposa aquest any amb motiu de la commemoració d’aquesta diada.

De les activitats programades destaquen la lectura del manifest i la performance a càrrec de la Taula d’Igualtat d’Oportunitats amb la col·laboració dels grups de dones de la ciutat i l’encesa d’espelmes, que tindrà lloc el mateix 25 de novembre a les 19 hores a la plaça de la Porxada. També el proper dijous 18 de novembre hi ha prevista la projecció del documental Dones sense llibertat i col·loqui a càrrec de Cristina del Valle, creadora de la plataforma Mujeres Artistas contra la Violencia de Género i coneguda per ser la cantant del grup Amistades Peligrosas, qui posteriorment es trobarà amb representants d’organitzacions de dones de Granollers a Can Jonch. Centre de Cultura per la Pau.

Podeu consultar el programa complet d’activitats i el cartell en els documents adjunts.
http://granollers.cat/noticies/igualtat-i-dones/granollers-commemora-25-novembre

Tags de l'article:

Etiquetes: ,
Utilitza l'enllaç curt per les xarxes socials: