9/5/18

I amb la primavera i les Barraques, arriba de nou el Punt G!

         Compartir: Compartir Compartir Compartir Compartir Compartir Compartir

Després de la bona acollida de l’any passat i la plena convicció que espais com aquests són totalment necessaris a les nostres festes, aquest any el Punt G arranca amb la primavera. I és que aquest any ens hi posem més d’hora I ampliem els espais on podreu trobar l’estand.

Així doncs, el dissabte 12 de maig ens trobareu al parc del Congost a les Barraques de l’Ascensió on podreu gaudir d’aquesta fantàstica programació:

Com ja sabeu, el Punt G és un dispositiu d’atenció, prevenció i reducció de riscos que va ser present durant el 2017 al Musik’n’viu i a la Festa Major de Granollers per donar resposta a algunes de les situacions que es donen o es poden donar al llarg de la festa.

La proposta d’acció directa té l’objectiu de reduir els riscos que es desprenen del consum d’alcohol i altres drogues, promocionar una sexualitat respectuosa, lliure i protegida, i atendre les agressions masclistes i altres violències, tot oferint un espai segur, agradable i igualitari.

I és per això que apostem per a la millora de l’espai i l’atenció que oferim per tal de donar resposta a les necessitats que el moment exigeix.

I és que darrerament, de forma més evident i escandalosa que mai, estem immerses en situacions en les que se’ns recorda que vivim en una societat injusta, patriarcal i opressora, i és quan creiem, amb més força que mai, que la resposta ha de ser col•lectiva, entre totes les que habitem les nostres ciutats, des de l’administració fins a la ciutadania. Només així, amb la responsabilitat compartida de saber-nos juntes i més fortes que mai, és com creiem que han de ser les nostres festes i és com volem gaudir-les.

Us anirem informant de totes les propostes que tenim per aquest any i dels espais formatius, de reflexió i debat que estem pensant per tal que fem de les nostres festes un espai de totes i per a totes.

Així doncs, i sense més dilacions, ens veiem aquest proper dissabte.

Us hi esperem!!!

Utilitza l'enllaç curt per les xarxes socials: