13/1/11

Irene Rigau: «Estudiarem l’impacte del porro en el rendiment escolar»

         Compartir: Compartir Compartir Compartir Compartir Compartir Compartir

 

Font: NacioDigital.cat
Accedeix a la notícia original clicant aquí. 

  • La consellera d’Ensenyament enceta el debat de les drogues a l’escola 

“Hi ha un altre element molt important que haurem de debatre, que és l’impacte del porro en el rendiment escolar. L’aprenentatge és una funció neurològica.” Amb aquesta sentència la flamant consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, ha decidit encetar el debat sobre la presència de les drogues a les escoles.

En una entrevista a RAC1 emesa aquest matí, la consellera s’ha mostrat partidària d’incrementar els controls en el consum d’estupefaents als cicles educatius així com el consum d’alcohol. “Vostè creu que no afecta en el rendiment dels joves que al cap de setmana beguin litres de cervesa? Si el cos és un!” ha asseverat la consellera.

Per altra banda, sobre la sentència del Tribunal Suprem sobre la immersió lingüística, Rigau s’ha mostrat convençuda que la Llei d’Immersió Lingüística “no perilla”.”L’Estatut deixa clar que no es poden separar per raó de llengua els infants” ha reblat la consellera. En qualsevol cas ha titllat la sentència de resolució “política”. “Podem complir la llei i la complirem. La Llei d’Educació consagra que el català és la llengua vehicular i la immersió és una metodologia a fer servir quan els entorns lingüístics ho recomanen” ha sentenciat la consellera.

Tags de l'article:

Etiquetes: , , ,
Utilitza l'enllaç curt per les xarxes socials: