11/2/08

Més de 400 joves de secundària visiten l’exposició Febre del Divendres Nit

         Compartir: Compartir Compartir Compartir Compartir Compartir Compartir

Del 21 de gener al 8 de febrer s’ha realitzat al GRA la dinamització de l’exposició preventiva Febre del Divendres Nit. Un total de 432 alumnes de diferents centres de Secundària Postobligatòria de Granollers (CFGM, Batxillerats, PGS, etc.) han rebut informació sobre les drogues i sexualitat.

Febre del Divendres Nit és una exposició interactiva que representa de manera virtual una sortida nocturna on els joves s’enfronten a situacions de risc (drogues, conducció, sexe…), amb l’objectiu de promoure la reflexió i la presa de consciència de les conductes dels joves amb relació al consum de drogues i les relacions sexuals, i afavorir la presa de decisions autònoma i responsable. L’exposició és conduïda pel Servei de Salut Pública que ha dinamitzat les diferents situacions de risc per potenciar la discussió envers els hàbits saludables.

Per a més informació podeu contactar amb el Servei d’Informació i Assessorament sobre Drogues mitjançant els apartats de contacte d’aquesta web, el correu-e info@sobredrogues.net i el telèfon 93.842.66.68.

Tags de l'article:

Etiquetes: , , , , , , , ,
Utilitza l'enllaç curt per les xarxes socials: