8/3/11

Concurs per a la promoció d’usos responsables de les TIC i xarxes socials

         Compartir: Compartir Compartir Compartir Compartir Compartir Compartir

 

“SobrePantalles” és un projecte de caire preventiu dirigit a joves i/o granollerins per fomentar un ús moderat, responsable i crític de les tecnologies de la informació i la comunicació (tipus videojocs, mòbils, blogs, Fotolog®, MSN® -mesenger-, Facebook®, etc.). 

L’activitat ha estat pensada pel Servei de Salut Pública i Consum i el Servei de Joventut. Ambdós serveis  de l’Ajuntament de Granollers. 

Es convoca un concurs dirigit a joves de 16 anys fins a 30 anys.

Hi hauran dues categories:

(1)  vídeo
(2)  eslògan-tweet 

En aquesta pàgina trobaràs, a més de les bases del concurs, enllaços a contingut que pot servir-te per inspirar-te i per reflexionar entorn al tema del concurs.CONCURS DE VíDEO i TWEET 

  • Els curtmetratges presentats poden estar gravats amb qualsevol càmera (càmera de vídeo, càmera fotogràfica digital, telèfon mòbil…) i després, si es vol, es poden editar amb eines externes. També s’accepten documents audiovisuals d’animació, stopmotion i altres tècniques.Els curts han de ser originals, inèdits i no premiats en altres certàmens, amb una durada màxima de 90 segons, inclosos els títols de crèdit finals si n’hi ha, i gravats en la màxima resolució i qualitat possibles.

Es premiarà el vídeo elegit amb una dotació econòmica de 275 euros (nets).

  • Es podran publicar eslògans relacionats amb l’addicció i l’aïllament  a les noves tecnologies de la informació en forma de tweets, utilitzant el #sobrepantalles.

Es premiarà el tweet elegit amb un disc dur portàtil.

El termini d’inscripció comença l’endemà de la publicació d’aquestes bases al web del projecte Sobrepantalles, www.sobredrogues.net/pantalles i finalitza el 30 d’abril de 2011. La inscripció s’ha d’efectuar per mitjà de la pàgina web del concurs www.sobredrogues.net/pantalles emplenant la sol·licitud d’inscripció en línia.

Inscripcions per a l’elaboració dels vídeos 

Una vegada hagis/hagueu fet els vídeos i pujar-los a la xarxa insciviu-vos omplint els següents formularis:

Descàrregues

Tags de l'article:

Etiquetes: , ,
Utilitza l'enllaç curt per les xarxes socials: