29/6/17

Atenció!! Demà a la nit inaugurem el #PuntG al Musik’n’viu.

         Compartir: Compartir Compartir Compartir Compartir Compartir Compartir

Demà divendres 30 de juny es dóna et tret de sortida a la 13 edició del festival Musik N Viu, que s’allargarà fins el proper 9 de juliol al Parc Firal. El festival ens agrada especialment perquè està organitzat per diferents entitats joves de Granollers: Jovent Ignorat, ASGRAM (Assoc. Granollerina de Músics), Diables, AUSA (Associació Urbana de Sons i Arts), amb la col·laboració del Gra.

Aquest any, a part del cartellàs que es presenta, inaugurem el PUNT G. El dispositiu d’atenció, prevenció i reducció de riscos, que vol donar resposta a algunes situacions que es donen o es poden donar al llarg de la festa. És una proposta d’acció directa per reduir els riscos que es desprenen del consum d’alcohol i altres drogues, promocionar una sexualitat respectuosa, lliure i protegida, i atendre les agressions masclistes i altres violències, tot oferint un espai segur, agradable i igualitari.

El punt G ha de ser un espai agradable, tranquil i atractiu, de bon rotllo que cridi a detenir-se, per saber què s’hi cou, menjar alguna cosa o conversar una estona. A través d’un punt estàtic, fàcilment identificable, i un equip d’educadors i educadores en moviment, intentarem potenciar unes nits agradables, respectuoses i segures.

La presència en espais festius i l’accés al dret de la informació és una premissa important per poder prendre decisions, així que allunyant-nos de posicionaments moralistes, procurarem donar la informació menys esbiaixada possible, fomentant actituds responsables i crítiques i construirem coneixement compartit per potenciar que els i les persones puguin prendre les seves decisions de forma lliure, crítica i responsable. Qualsevol atenció prestada serà absolutament gratuïta i confidencial.

També presentarem la nova campanya gràfica: #NoÉsExcusa

Ens ha de servir per poder denunciar totes aquelles coses que no ens agradin de la nostra festa. Fem-ho correr, per una festa segura, agradable i igualitària per a totes i tots.

Estarem al costat de la barra, les 4 nits a partir de les 23h i fins que es tanquin les portes.

Si necessites res, contacta’ns:

Que res es carregui la nostra nit. T’esperem!

Utilitza l'enllaç curt per les xarxes socials: