28/9/11

Què hem fet al 2010?

         Compartir: Compartir Compartir Compartir Compartir Compartir Compartir

Us deixem una memòria del treball que hem desenvolupat durant el 2010 al Servei de Salut Pública i Consum en el marc de l’estratègia Granollers_Acció Municipal en el Consum de Drogues.

Memòria drogues intervenció 2010

Destaquem un breu resum:
  • Durant el curs 2009-2010 s’ha treballat l’acció preventiva en el marc d’intervenció als centres d’ensenyament secundari del municipi. La finalitat ha estat elaborar una estratègia global de treball educatiu a l’escola per potenciar la prevenció entre la comunitat educativa.joves i les seves famílies.
  • Durant el període comprès entre l’1 de gener de 2010 i el 31 de desembre de 2010, la pàgina web www.sobredrogues.net ha tingut un total de 12.436 visites –25.465 pàgines vistes- amb un total de 10.003 usuaris absoluts. Es manté en la línia de l’any anterior.
  • Durant el Festival Musik n Viu (organitzat cada estiu pel Servei de Joventut) es realitzà, una intervenció concreta i específica en matèria de salut.
  • S’ha desenvolupat per garantir una correcta coordinació en l’atenció de casos persones usuàries dels diferents serveis. Tot i que aquests serveis ja funcionen i es coordinen abans de la implementació d’aquest document, es formalitza el treball conjunt, escrivint-se els canals de coordinació i derivació corresponents. Paral·lelament, es desenvolupen altres accions de vessant preventiva i de sensibilització comunitària (realització de xerrades, tallers, cursos, etc.).
  • Durant el 2010 s’ha realitzat dos cursos de fformació (20 hores) “(Re)pensem les drogues?”.
  • S’han publicat diferents articles i participat en jornades, conferències, etc. aportant la nostra visió i experiència

Tags de l'article:

Etiquetes: , , , , ,
Utilitza l'enllaç curt per les xarxes socials: